Бантики з куркою та брокколі
Бантики з куркою та брокколі

Бантики з куркою та брокколі

  , ,   

27 Липня, 2018

Юлия Высоцкая. Ссобойки. Готовим дома, берем с собой

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Курка - 1 варена грудка

Брокколі - 300 г

Макарони-бантики - 150 г

Сир блакитний - 100 г

Мигдаль підсушений - 1 жменя

Шавлія - жменя листя

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Оцет винний білий - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки

Сіль морська - 1 ч. ложка

Directions

1Макарони відварити в підсоленій воді (не переварити і не промивати холодною водою!).

2Брокколі розібрати на маленькі суцвіття та відварити в підсоленій воді. Потім воду злити.

3Блакитний сир поламати на невеликі шматочки. Більшу частину сиру з'єднати з 2 ст. ложками оливкової олії і оцтом, трохи посолити, поперчити та розім'яти в однорідну масу.

4Курячі грудки порізати невеликими шматочками.

5Мигдаль злегка порубати ножем. Шавлію дрібно порізати.

6Готові макарони з'єднати з сирною заправкою, куркою та брокколі, перемішати.

7Додати в макарони 1 ст. ложку оливкової олії, поперчити, посипати залишками сиру, шавлією та мигдалем.

Це, в принципі, теж салат, його дуже зручно брати з собою. Головне - не варити брокколі до стану, коли вона почне розповзатися, суцвіття мають залишитися пружними.

00:00