Тістечка заварні з кремом
солодка випічка італійська кухня духовка
27 Липня, 2018
100 Great Italian Recipies
- Prep: 25 mins
- Cook: 20 mins
- Yields: 4 порції
Ingredients
ДЛЯ ТІСТЕЧОК:
Вода - 100 мл /0,25 склянки + 2 ст. ложки
Вершкове масло несолоне - 50 г/ 3,5 ст. ложки
Борошно універсальне - 60 г / 0,5 склянки
Яйця - 2 шт. великих
Сіль
ДЛЯ КРЕМОВОЇ НАЧИНКИ:
Молоко - 500 мл / 4 склянки
Цукор - 150 г / 3/4 склянки
Яйця - 4 великі жовтки
Борошно універсальне - 20 г / більше 1/8 склянки
Крохмаль кукурудзяний - 20 г / 2,5 ст. ложки
Ваніль - 0,5 стручка
Directions
ТІСТЕЧКА:
1Довести воду до кипіння в каструлі з нарізаним на шматочки маслом і щіпкою солі. Просіяти борошно і, коли вода закипить, додати все одразу, розмішуючи вінчиком. Коли суміш почне згущуватися, змінити вінчик на дерев'яну ложку і продовжувати варити на середньому вогні 2‑3 хвилини, доки суміш не почне відставати від стінок каструлі.
2Зняти з вогню, трохи охолодити, потім додати яйця, по одному за раз, додати друге яйце, тільки коли перше повністю вмішається в тісто.
3Нагріти духовку до 375°F (190°C) та змастити деко маслом. Наповнити тістом кондитерський мішок із гладким наконечником діаметром 6‑7 мм. Видавити суміш на деко і випікати ~ 20 хвилин.
КРЕМОВА НАЧИНКА:
1Довести до кипіння молоко в каструлі з розщепленим стручком ванілі.
2У мисці збити вінчиком яєчні жовтки з цукром.
3Перемішати просіяні кукурудзяний крохмаль і борошно.
4Налити приблизно чверть киплячої молочної суміші в суміш з яєчних жовтків та перемішувати, доки суміш не поєднається. Потім влити цю суміш у решту молока і продовжити нагрівання. Після закипання варити, постійно збиваючи. Налити готову кремову начинку в миску і дати їй швидко охолонути.
5Щоб наповнити тістечка кремом, покласти начинку в кондитерський мішок з наконечником. Зрізати кожну верхівку тістечка, наповнити кремом і подавати.