Салат «Польський»
Салат «Польський»

Салат «Польський»

  

15 Вересня, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

  • Cook: 30 mins

Ingredients

Яловичина або телятина відварна - 200 г

Картопля - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Яблука - 1 шт.

Зелений горошок консервований - 1 ст. ложка

Майонез

Зелень

Сіль

Directions

1Картоплю і моркву відварити, остудити, очистити, дрібно нарізати або натерти на крупній тертці, змішати, посолити, заправити майонезом.

2У яблука видалити серцевину і шкірку, м'якоть натерти.

3М'ясо подрібнити ножем і викласти на дно довгастого салатника. Змастити майонезом, посипати тертим яблуком. Зверху розподілити картопляно-морквяну суміш. Розрівняти, змастити майонезом, прикрасити горошком і зеленню.

00:00