мандаринові зірки
мандаринові зірки

Мандаринові зірки

    ,

30 Липня, 2018

Приусадебное хозяйство 2018 №1

Ingredients

Мандаринові шкірки засушені - від 15 мандаринів

Цукрова пудра

ДЛЯ СИРОПУ:

Цукор - 1,5 склянки

Вода - 1 склянка

Directions

1Залити шкірки холодною водою, після закипання варити 5 хвилин на середньому вогні і злити воду.

2Знову залити холодною водою і довести до кипіння. Зняти з плити, відкинути на друшляк і дати охолонути.

3Нарізати проварені мандаринові шкірки соломкою або у формі зірок.

4СИРОП: Довести до кипіння воду з цукром.

5Після закипання акуратно занурити в сироп шкірки, дати закипіти і варити на маленькому вогні 30 хвилин.

6Додати вогонь і варити ще хвилин 5, періодично помішуючи.

7Відкинути цукати на друшляк і дати стекти сиропу (його можна використовувати до млинців або сирників).

8Розкласти цукати на тарілку або піднос і дати просохнути (~ 24 години).

9Посипати цукровою пудрою.

00:00