Квасоля відварна
Квасоля відварна

Квасоля відварна з цибулею

    ,

1 Серпня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 1 порція / 10 порцій

Ingredients

ВАРІАНТ 1:

Квасоля кольорова - 0,5 склянки

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Петрушка - зелень

Кріп - зелень

Сіль

ВАРІАНТ 2:

Квасоля строката - 450 г

Цибуля - 1 шт.

Петрушка - 1 пучок зелені

Базилік - 50 г зелені

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

ВАРІАНТ 1:

1Кольорову квасолю перебрати та ретельно промити, потім обшпарити окропом, залити теплою водою, щоб вона закрила квасолю, посолити та зварити до напівготовності.

2Цибулину очистити, додати у воду, в якій вариться квасоля. Варити квасолю ще близько 30 хвилин до повної готовності та випаровування води.

3Потім всипати у готову квасолю нарізану зелень петрушки та кропу.

4Подавати відварну квасолю гарячою або холодною.

ВАРІАНТ 2:

1Квасолю перебрати і промити. Цибулю очистити, нарізати великими кубиками. Квасолю і цибулю покласти в каструлю, залити холодною водою, накрити кришкою і варити на повільному вогні приблизно 2,5 години, додати наприкінці приготування сіль.

2Зелень петрушки та базиліку дрібно нарізати.

3Квасолю з цибулею викласти на блюдо, заправити оливковою олією, посипати зеленню петрушки та базиліку.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00

Nutrition Facts

Calories161 ккал (варіант 2)