Квасоля відварна з цибулею
овочеві страви здорове харчування, низькокалорійне
1 Серпня, 2018
169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
- Yields: 1 порція / 10 порцій
Ingredients
ВАРІАНТ 1:
Квасоля кольорова - 0,5 склянки
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Петрушка - зелень
Кріп - зелень
Сіль
ВАРІАНТ 2:
Квасоля строката - 450 г
Цибуля - 1 шт.
Петрушка - 1 пучок зелені
Базилік - 50 г зелені
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Сіль
Directions
ВАРІАНТ 1:
1Кольорову квасолю перебрати та ретельно промити, потім обшпарити окропом, залити теплою водою, щоб вона закрила квасолю, посолити та зварити до напівготовності.
2Цибулину очистити, додати у воду, в якій вариться квасоля. Варити квасолю ще близько 30 хвилин до повної готовності та випаровування води.
3Потім всипати у готову квасолю нарізану зелень петрушки та кропу.
4Подавати відварну квасолю гарячою або холодною.
ВАРІАНТ 2:
1Квасолю перебрати і промити. Цибулю очистити, нарізати великими кубиками. Квасолю і цибулю покласти в каструлю, залити холодною водою, накрити кришкою і варити на повільному вогні приблизно 2,5 години, додати наприкінці приготування сіль.
2Зелень петрушки та базиліку дрібно нарізати.
3Квасолю з цибулею викласти на блюдо, заправити оливковою олією, посипати зеленню петрушки та базиліку.
Дієта для поліпшення пам'яті