Брокколі з пангратто та чорізо овочеві страви вегетаріанське 4 Серпня, 2018 Jamie. Кулинарный журнал Джейми Оливера 2016 №3-4 (42) Март-Апрель Yields: 4 порції Ingredients Брокколі - 500 г Хліб черствий - 200 г Часник - 1 зубчик Розмарин - 3 гілочки Чорізо - 70 г або Перець чилі червоний Олія оливкова extra virgin - 1 ст. ложка Directions 1Броколі розділити на суцвіття, великі розрізати навпіл. Хліб розламати на шматочки. Часник очистити. 2Кинути брокколі в сотейник з киплячою підсоленою водою та варити 4‑5 хвилин, доки вона не стане ніжною. Воду злити. 3З'єднати в кухонному комбайні хліб, часник, листя розмарину (тільки листя) і чорізо, подрібнити. 4Обсмажити хлібно-ковбасну крихту в антипригарній сковороді на оливковій олії до золотистого кольору. 5Посипати брокколі хрусткою крихтою і подавати. ВЕГЕТАРІАНСЬКА ВЕРСІЯ: 1Замінити чорізо рубаним червоним чилі. 00:00