Млинці з начинкою з креветок і м’яса

  , ,

24 Жовтня, 2016

Блины и блинчики (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Борошно пшеничне - 2,5 склянки

М'якоть свинини - 100 г

Креветки очищені - 100 г

Капуста білокачанна - 100 г

Глютaмат натрію або приправа вегета - 1/4 ч. ложки

Крохмаль кукурудзяний - 1 ч. ложка

Олія - 5 ст. ложок

Сіль

Directions

1М'якоть свинини нарізати невеликими тонкими скибочками. Капусту нашаткувати соломкою.

2У розігрітій до 160°С олії (2 ст. ложки) обсмажити, постійно помішуючи, свинину, капусту і креветок. Додати глютамат натрію, сіль, 2 ст. ложки води та довести до кипіння. Ввести розведений невеликою кількістю води крохмаль і тушкувати до загустіння соусу.

3Замісити тісто з борошна, 1 склянки води та солі, перемішати до однорідної маси.

4Випікати млинці на змащеній маслом сковороді.

5У центр кожного млинця покласти начинку і загорнути у вигляді конвертика. Обсмажити підготовлені млинці на розігрітій олії з обох боків до утворення золотистої скоринки.

00:00