Млинці гречані заварні
Млинці гречані заварні

Млинці гречані заварні

  

5 Серпня, 2018

100 лучших рецептов блинов и оладий

  • Prep: 4 hrs
  • Cook: 40 mins
  • Yields: 5-6 порцій

Ingredients

Борошно гречане - 600 г

Молоко - 1,5 л

Дріжджі - 25 г

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 25 г

Цукор - 1 ч. ложка

Сіль - 1 щіпка

Олія для смаження

Directions

1Нагріти 660 мл молока до 50°С, додати до дріжджів. Додати розтоплене вершкове масло. Відокремити жовтки від білків, додати цукор і жовтки в молоко. Додати борошно, збити, залишити на 2 години.

2Збити білки з сіллю. Нагріти молоко до 50°С, додати у тісто зі збитими білками, перемішати та залишити на 1 годину.

3Смажити млинці на розпеченій олії.

00:00