Печериці, фаршировані шпинатом і сиром
Печериці, фаршировані шпинатом і сиром

Печериці, фаршировані шпинатом і сиром

    

5 Серпня, 2018

100 лучших рецептов блюд из грибов

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Печериці - 16 шт. великих

Шпинат заморожений - 140 г

Фета - 65 г

Сир творожний (Філадельфія, Буко) - 30 г

Сир пармезан або джугас - 30 г

Зелена цибуля - 1 невеликий пучок

Сіль

Directions

1Вимити й обсушити печериці. Акуратно видалити ніжки, зняти з капелюшків шкірку.

2Розморозити шпинат, відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина.

3Змішати шпинат, фету та творожний сир.

4Дрібно посікти зелену цибулю, додати в сирну масу, посолити та перемішати.

5Наповнити капелюшки грибів сирною начинкою, викласти у жаростійку форму, посипати тертим пармезаном.

6Запікати печериці в духовці при 180°С 20 хвилин до рум'яної сирної скоринки.

00:00