Борошно звичайне для випічки (type 405) - 360 г + трохи більше за необхідності
Сир твердий (наприклад, швейцарський Сбринц) - 80 г
Яйця - 2 шт
Сіль
Перець
Цибуля - 1 шт.
Спаржа зелена - 1 кг
Масло - 2 ст. ложки
Directions
1Вимити водяний крес, обсушити, відірвати листя від стебел. 150 г водяного кресу дрібно нарізати.
2Змішати сир (творог) з борошном, тертим сиром, яйцями та нарізаним водяним кресом, замісити тісто, додати, якщо треба, більше борошна, приправити сіллю та перцем. Сформувати тісто в тонкі рулети та нарізати по діагоналі завширшки 2 см.
3Очистити цибулю та нарізати тонкими скибочками. Промити спаржу, очистити нижню третину, зрізати кінчики, розрізати по діагоналі на завширшки 4 см.
4Кльоцки варити в киплячій підсоленій воді декілька хвилин. Як тільки вони спливуть на поверхню, зняти з вогню і злити.
5Розтопити масло в сковороді, обсмажити цибулю до напівпрозорості. Додати спаржу й обсмажити. Додати кльоцки та обсмажити. Додати решту водяного кресу.