Буріто «Мехіко» закуски мексиканська кухня 10 Серпня, 2018 1000 рецептов (1000 секретов) 2017 №4 Ingredients Свинина без жиру - 400 г Мед - 2 ст. ложки Соєвий соус - 3 ст. ложки Перець чилі - 1 стручок Борошно - 2,5 склянки Сіль - 1 ч. ложка Жир свинячий - 50 г Вода - 1 склянка Помідори - 3 шт. Редис - 1 пучок Салат зелений - листя Directions 1Свинину нарізати скибочками, заправити медом, соєвим соусом, подрібненим чилі та залишити на 2 години. 2Обсмажувати м'ясо з маринадом в воке або на звичайній сковороді 15 хвилин на сильному вогні. 3З борошна, солі, розтопленого жиру та теплої води замісити тісто, як на пельмені, і дати відпочити 30 хвилин. 4Зробити з тіста тонкі круглі коржі за розміром сковороди й обсмажити до рум'яності на сухій сковороді. 5На кожен корж укласти дольки помідорів, кружальця редису, листя салату та свинину. Згорнути буріто конвертом. 6Подавати з будь-яким соусом. 00:00