Пряники імбирні
Пряники імбирні

Пряники імбирні

    

12 Серпня, 2018

Family Circle 2016 Christmas

  • Prep: 1 hr 10 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 30 шт.

Ingredients

Масло - 125 г

Цукор коричневий щільно пресований - 0,5 склянки

Сироп золотий - 125 мл

Яйця - 1 жовток

Борошно пшеничне - 2,5 склянки

Імбир мелений - 1 ст. ложка

Кориця - 1 ч. ложка

Сода (бікарбонат натрію) - 1 ч. ложка

Помадка - 300 г

Directions

1Розігріти духовку до 180°С. Застелити 2 дека папером для випічки.

2Покласти розм'якшене масло та цукор у середню миску. Електричним міксером збити до посвітлення та кремового стану. Додати золотий сироп і жовток і збивати 1 хвилину, щоб все поєдналося. Змішати з борошном, імбиром, корицею і содою. Викласти тісто на чисту суху поверхню та вимішувати до м'якості. Скачати у шар і охолоджувати 30 хвилин.

3Вийняти тісто з холодильника та покласти між 2 аркушами паперу для випічки. Розкачати до товщини 5 мм. Виїмками (дерева, будинки, зірки або інші) вирізати фігури. Покласти на приготовані дека та випікати 10 хвилин або доки печиво не набуде коричневого кольору.

4Залишити на підносах на 5 хвилин, потім перекласти у дротяні стійки, для повного охолодження.

5ДЕКОРУВАННЯ: Змішати помадку з достатньою кількістю води, щоб зробити густу глазур. Перекласти до кондитерського мішечка з тонкою насадкою. Прикрасити за смаком і залишити висихати.

Підготовка: 40 хвилин +
Охолодження: 30 хвилин
Приготування: 10 хвилин

00:00