Креветки в кунжуті страви з морепродуктів низькокалорійне, швидко 25 Жовтня, 2016 Блюда во фритюре (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Креветки неочищені - 1.3 кг Яйця - 1 шт. Кунжут 50 г насіння Перець чорний мелений Сіль Олія для фритюру Зелень Лимон - кілька скибочок Directions 1Креветки розморозити на повітрі, але не повністю, щоб не погіршився їх зовнішній вигляд, очистити від панцира. 2Підготовлені креветки вмочити в збите яйце з додаванням кунжуту, солі та перцю, надіти на шпажки та смажити у фритюрі. 3Креветки укласти на тарілку, на гарнір - розсипчастий рис. Оформити скибочками лимона та зеленню. 00:00