Суші з відвареним лососем
Суші з відвареним лососем

Суші з відвареним лососем

    

15 Серпня, 2018

Японская кухня

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Лосось - 300 г філе

Рис - 200 г

Оцет для суші - 50 мл

Цукор - 0,5 ст. ложки

Листя морських водоростей

Імбир маринований

Паста васабі

Соєвий соус

Мускатний горіх тертий

Перець

Сіль

Directions

1Філе лосося промити, відварити в підсоленій воді, остудити, нарізати невеликими шматочками, поперчити, посипати мускатним горіхом.

2Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким.

3Зняти рис з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин.

4Сформувати з рису невеликі коржі, покласти в середину кожної трохи начинки з лосося, загорнути в листя водоростей. Викласти на тарілку.

5Подавати з тонко нарізаним імбиром, васабі та соєвим соусом.

00:00

Nutrition Facts

Calories192 ккал