Суші з морським коропом суші японська кухня 16 Серпня, 2018 Японская кухня Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Морський короп - 200 г філе Рис - 100 г Оцет для суші - 25 мл Цукор - 1 ч. ложка Листя морських водоростей Імбир маринований Паста васабі Соєвий соус Кориця мелена Перець Сіль Directions 1Філе морського коропа промити, відварити в підсоленій воді, остудити, нарізати маленькими шматочками, посипати корицею та перцем. 2Рис промити, залити 200 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким. 3Зняти рис з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин. 4Сформувати з рису невеликі коржі, покласти в середину кожного трохи начинки з коропа, обернути водоростями. 5Подавати до столу з тонко нарізаним імбиром, васабі та соєвим соусом.163 ккал 00:00