Варення з недостиглих помідорів
Варення з недостиглих помідорів

Варення з помідорів

    

18 Серпня, 2018

50 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Помідори недостиглі дрібні - 1 кг

Цукор - 1,2 кг

Вода - 1,5 склянки

Directions

1Помідори перебрати, обмити та скласти в таз для варення.

2СИРОП: Цукор залити водою, 2 хвилини кип'ятити та трохи остудити.

3Залити сиропом помідори та залишити на добу.

4Потім сироп злити, закип'ятити, гарячим сиропом залити помідори і дати постояти ще добу.

5Після знову злити сироп, закип'ятити та гарячим залити помідори. Варити до готовності на дуже слабкому вогні.

6Готове варення остудити та зняти піну.

00:00