морквяні котлети
морквяні котлети

Котлети морквяні (з манкою)

    ,

18 Серпня, 2018

Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Морква - 2‑3 шт.

Масло вершкове - 1 ч. ложки

Крупа манна - 3 ст. ложки

Яйця - 1 жовток

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Натерти моркву на дрібній тертці, злегка обсмажити на маслі.

2Влити невелику кількість води та тушкувати до готовності.

3Коли морква стане м'якою, додати манну крупу і тушкувати, помішуючи, до густої однорідної маси.

4Морквяні масу трохи охолодити, додати в неї яєчний жовток, посолити.

5Сформувати котлети, запанірувати їх в сухарях і запікати 5‑10 хвилин.

6Подавати котлети зі сметаною.

00:00