Картопля, печена двічі овочеві страви американська кухня духовка 18 Серпня, 2018 50 рецептов американской кухни Ingredients Картопля - 4 великі довгасті картоплини Молоко - 0,25 склянки Масло - 0,5 ст. ложки Сир гострий тертий - 1,5 склянки Сіль Directions 1Вимити картоплю, проткнути у декількох місцях виделкою. 2Запікати в духовці 60 хвилин, потім дати картоплі охолонути. 3Розрізати кожну картоплину уздовж; вийняти ложкою вміст половинок (залишити ~ 0,5 см до шкірки). 4Змішати вийняте пюре з молоком, сіллю та маслом. 5Викласти цю масу назад у картопляні човники та посипати тертим сиром. Запікати в духовці при 175°C 15 хвилин. 00:00