Млинці яблучні з лимонною цедрою млинці, оладки, сирники 28 Жовтня, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Ingredients Яблука кислі - 5 шт. Борошно - 5 склянок Дріжджі - 30 г Молоко Масло вершкове - 100 г Яйця - 4 шт. Лимон - 1/2 шт. (цедра) Вершки Directions 1Яблука спекти і протерти крізь сито. 2Поставити опару з 2,5 стаканів пшеничної муки, дріжджів і невеликої кількості молока. 3Коли підніметься, покласти протерті яблука, розтоплене вершкове масло, розмішати, додати 2,5 склянки пшеничного борошна, яйця, лимонну цедру, ретельно вимісити, розвести вершками до належної густоти та пекти. 00:00