Маринад для дичини
Маринад для дичини

Маринад для дичини

  

22 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

Оцет 1% - 1 л

Цукор - 20 г

Сіль - 20 г

Лавровий лист - 2 г

Перець чорний горошком - 1 г

Цибуля ріпчаста - 50 г

Морква - 25 г

Петрушка - 25 г

Селера - 25 г

Directions

1Маринад кип'ятити 10‑15 хвилин на слабкому вогні в керамічному або емальованому посуді при закритій кришці, а потім охолодити.

Маринуванням м'ясо розм'якшують, усувають (полаблюють) небажані запахи.

М'ясо молодих тварин можна не маринувати. Не маринують рябчиків, куликів і голубів.

Дичину витримують у маринаді 0,5‑2 доби, зайців - 1‑2 дні, копитних - до 4 діб. Можна прискорити процес маринування м'яса до 1 години, якщо використовувати 3% оцет.

Замість маринаду можна використовувати квас або молочну сироватку.

00:00