Мафіни мигдальні з ромовою помадою
Мафіни мигдальні з ромовою помадою

Мафіни мигдальні з ромовою помадою

  ,   

23 Серпня, 2018

Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)

Ingredients

Борошно - 1 склянка

Мигдаль мелений -1 склянка

Розпушувач - 1 ст. ложка

Яйця - 4 шт. великих

Масло вершкове - 100 г

Цукор - 1 склянка

Молоко топлене - 100 мл

Мигдальні горіхи цільні

Марципан - коричневий і зелений

Помада

СИРОП ДЛЯ ПРОСОЧЕННЯ:

Цукор - 3 ст. ложки

Вода гаряча - 1 ст. ложка

Ром / бренді / коньяк - 1 ст. ложка

Directions

1Борошно змішати з розпушувачем і мигдалем. Масло змішати з цукровою пудрою і розтопити на водяній бані. Масляну суміш збити до посвітлення і по одному ввести яйця та молоко. Потім швидко перемішати з борошном за допомогою лопатки.

2У формочки для випікання розкласти паперові розетки та на три чверті наповнити їх тістом. Випікати мафіни в розігрітій до 200°С духовці 20‑25 хвилин.

3СИРОП: змішати цукор і ром, бренді або коньяк з водою до повного розчинення цукру.

4Не виймаючи з формочок, мафіни просочити сиропом, а коли охолонуть - полити помадою.

5Коричневим марципаном облицювати мигдальні зерна та за допомогою зубочистки зробити дірочки, як на шкірці мигдалевого горіха.

Мафіни мигдальні з ромовою помадою

6Тонко розкачати зелений марципан і гострим ножем вирізати з нього листочки.

Мафіни мигдальні з ромовою помадою

7На кекси викласти горіх і листок. Прибрати в холодне місце на 1 годину.

Мафіни мигдальні з ромовою помадою

00:00