Хашлама з кабачками страви з м'яса грузинська кухня 28 Жовтня, 2016 365 рецептов грузинской кухни Cook: 2 hrs 30 mins Ingredients Телятина - 1 кг Морква - 3 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Перець болгарський - 2 шт. Помідори - 3 шт. Кабачки - 1 шт. Часник - 4 зубчики Зелень кінзи Перець Сіль Directions 1М'ясо відварювати в невеликій кількості води 1 годину. 2Додати брусочки моркви, кільця ріпчастої цибулі, скибочки болгарського перцю, кружечки помідорів, нарізаний кубиками кабачок і тушкувати 1,5 години. 3За 20 хвилин до готовності додати товчений часник, подрібнену зелень кінзи, посолити, поперчити. 00:00