хашлама
хашлама

Хашлама з телятини на кісточці

    

28 Жовтня, 2016

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Телятина - 500 г

Картопля - 4 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Перець гострий - 1 стручок

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Помідори - 2 шт.

Петрушка - 2 гілочки

Базилік - 2 гілочки

Перець

Сіль

Directions

1У каструлю викласти шарами крупно нарізану картоплю, кільця болгарського перцю, кільця ріпчастої цибулі, кружечки помідорів, шматочки м'яса, поперчити, залити водою і варити, знімаючи піну.

2Посолити за 10 хвилин до готовності.

3Перед подачею посипати зеленню.

00:00