Шашлик по-африканськи страви з м'яса африканська кухня гриль, на вогнищі 25 Серпня, 2018 50 рецептов африканской кухни 50 рецептов шашлыков Ingredients ВАРІАНТ 1: Баранина - 300 г м'яса + 100 г сала Молоко - 300 г Оцет - 200 г Лавровий лист Перець чорний мелений Чебрець Сіль ВАРІАНТ 2: Баранина - 600 г Сало / шпик - 200 г Молоко - 600 мл Оцет 9% - 400 мл Перець гострий червоний - 8 г Лавровий лист Майоран Чебрець Сіль Соус томатний - 800 г Перець чорний мелений Directions 1М'ясо (краще м'якоть задньої ноги) нарізати шматочками по 25‑30 г, покласти у глиняний посуд. Додати спеції (гострий перець дрібно нарізати), залити сумішшю молока та оцту і витримати на холоді (ВАРІАНТ 1 - кілька годин, ВАРІАНТ 2 - 2 дні). 2ВАРІАНТ 2: Після цього м'ясо потушкувати до напівготовності. 3Потім кожен шматочок м'яса загорнути в тонку скибочку сала, нанизати на шампур і обсмажити на решітці гриля або над вугіллям. 4Подавати гарячим з томатним соусом, заправленим великою кількістю чорного меленого перцю. 00:00