Крем вершковий з ваніллю десерти здорове харчування 25 Серпня, 2018 250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит) Ingredients Вершки (жирність не більше 20%) - 50 г Цукор - 2 ст. ложки Молоко - 2 ст. ложки Желатин - 2 г Ванілін - 2 г Яйця - 1 шт. Directions 1Відокремити четверту частину яйця, розтерти з цукром. 2Молоко закип'ятити, остудити, з'єднати з розтертим з цукром яйцем, нагріти, помішуючи, до 80°C. 3Підготувати желатин, прогріти його, змішати з ваніліном та остудити. 4Желатин повільно ввести в суміш. Вершки охолодити, збити, також з'єднати з кремовою масою, знову збити. 5Потім крем розлити в формочки та поставити в холодильник. 00:00