Торт із висівок з кремом
Торт із висівок з кремом

Торт із висівок у мікрохвильовці

    ,

26 Серпня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Яйця - 2 шт.

Висівки вівсяні - 2 ст. ложки

Висівки пшеничні - 2 ст. ложки

Сир (творог) м'який - 2 ст. ложки

Цукрозамінник - 10 таблеток

Розпушувач - 1 пакетик

Какао знежирене - 1 ч. ложка

ДЛЯ КРЕМА:

Сир (творог) знежирений - 170 г

Йогурт знежирений - 4‑5 ст. ложок

Желатин - 3 г

Цукрозамінник рідкий

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Какао знежирене - 1 ч. ложка

Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка

Молоко знежирене - 150 мл

Цукрозамінник - 0,5 ч. ложки стевії

Directions

КОРЖ:

1Яйця, висівки, сир (творог), цукрозамінник, розпушувач і какао добре перемішати. Вилити тісто у форму для мікрохвильовки та випікати 7 хвилин при потужності близько 700 Вт.

2Готовий корж остудити і розділити на дві частини.

ГЛАЗУР:

1Какао, крохмаль, молоко та цукрозамінник змішати і поставити на вогонь, довести до кипіння і, помішуючи, кип'ятити 1‑3 хвилини.

2Попередньо форму для випічки покрити харчовою плівкою. Вилити глазур на дно форми.

КРЕМ:

1Желатин замочити згідно з інструкцією, потім нагріти й остудити.

2Сир, йогурт і цукрозамінник покласти в блендер і збити до однорідної консистенції, потім змішати з желатином. Густоту крему регулювати, додаючи за необхідності йогурт. Консистенція крему має бути як у сметани.

ТОРТ:

1Поверх глазурі викласти половину крему, потім - половину коржа. Потім знову - половину крему і на нього - другу половину коржа.

2Поставити торт в холодильник на 2 години.

3Потім перевернути торт на тарілку і зняти харчову плівку.

00:00