Капкейки з марципановими фіалками
декорування, солодка випічка духовка
26 Серпня, 2018
Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)
Ingredients
Борошно - 2 склянки
Яйця - 6 шт.
Сода гашена - 1 ч. ложка
Розпушувач - 1 ч. ложка
Сіль
Масло вершкове - 200 г
Сметана високої жирності - 100 г
Цукрова пудра - 200 г
Какао - 4 ст. ложки
Марципан - фіолетовий, зелений і жовтий
Мастика кондитерська рожева
Цукор - 3 ст. ложки
Вода - 1 ст. ложка
Ром / бренді / коньяк - 1 ст. ложка
Directions
1Масло змішати з половиною цукрової пудри та нагріти на водяній бані до повного розчинення. Яйця розділити на жовтки та білки. Білки охолодити. Масляний сироп збити і по одному, не припиняючи збивати, ввести жовтки. Просіяне борошно змішати з сіллю, содою і розпушувачем. По черзі ввести в основну суміш борошно та сметану. Збити білки до щільних піків. Основне тісто швидко змішати з білками.
2Кожну формочку наповнити тістом із кондитерського мішечка але лише на три чверті. Випікати капкейки в розігрітій до 180°С духовці близько 25‑30 хвилин.
3СИРОП: Змішати цукор, ром з гарячою водою до повного розчинення цукру.
4Не виймаючи з формочок, капкейки просочити сиропом і остудити. Рожеву мастику тонко розкачати і розрізати на нерівні квадрати. Кожен квадрат обім'яти навколо формочки, в якій випікалися вироби.
5Капкейки перекласти у готові формочки з мастики та полити помадою.
6На помаду, яка трохи застигла, викласти марципанові фіалки, зроблені з фіолетової мастики з жовтою серединкою.
7Листочки зробити із зеленої мастики.