Капкейки з марципановими фіалками
Капкейки з марципановими фіалками

Капкейки з марципановими фіалками

  ,   

26 Серпня, 2018

Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)

Ingredients

Борошно - 2 склянки

Яйця - 6 шт.

Сода гашена - 1 ч. ложка

Розпушувач - 1 ч. ложка

Сіль

Масло вершкове - 200 г

Сметана високої жирності - 100 г

Цукрова пудра - 200 г

Какао - 4 ст. ложки

Марципан - фіолетовий, зелений і жовтий

Мастика кондитерська рожева

Цукор - 3 ст. ложки

Вода - 1 ст. ложка

Ром / бренді / коньяк - 1 ст. ложка

Помада

Directions

1Масло змішати з половиною цукрової пудри та нагріти на водяній бані до повного розчинення. Яйця розділити на жовтки та білки. Білки охолодити. Масляний сироп збити і по одному, не припиняючи збивати, ввести жовтки. Просіяне борошно змішати з сіллю, содою і розпушувачем. По черзі ввести в основну суміш борошно та сметану. Збити білки до щільних піків. Основне тісто швидко змішати з білками.

2Кожну формочку наповнити тістом із кондитерського мішечка але лише на три чверті. Випікати капкейки в розігрітій до 180°С духовці близько 25‑30 хвилин.

3СИРОП: Змішати цукор, ром з гарячою водою до повного розчинення цукру.

4Не виймаючи з формочок, капкейки просочити сиропом і остудити. Рожеву мастику тонко розкачати і розрізати на нерівні квадрати. Кожен квадрат обім'яти навколо формочки, в якій випікалися вироби.

5Капкейки перекласти у готові формочки з мастики та полити помадою.

Капкейки з марципановими фіалками

6На помаду, яка трохи застигла, викласти марципанові фіалки, зроблені з фіолетової мастики з жовтою серединкою.

Капкейки з марципановими фіалками

7Листочки зробити із зеленої мастики.

Капкейки з марципановими фіалками

00:00