шашлик
шашлик

Шашлик із баранини «Стрижамент»

    ,

28 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

Баранина - 700 г

Гриби свіжі (краще білі, підберезовики) - 200 г

Перець солодкий зелений - 4 шт.

Масло вершкове - 4 ст. ложки

Цукор - 20 г

Сіль

Перець чорний мелений

Листя бука, дикого винограду

Directions

1М'ясо посолити, посипати цукром і перцем.

2Гриби перебрати і вимити (великі розрізати навпіл), посолити.

3Нанизати на шампури гриби, чергуючи зі шматочками солодкого перцю і м'яса.

4Пекти на розжареному вугіллі, стежачи за тим, щоб м'ясо, гриби та перець не підгоріли.

5Через 6‑8 хвилин змастити шашлик маслом і ще посмажити над вугіллям 3‑5 хвилин до рум'яної скоринки.

6На серветку покласти листя бука, дикого винограду, на них - готовий шашлик, загорнути його та витримати 5‑6 хвилин, щоб шашлик став ще м'якішим і соковитішим.

00:00