1Картоплю вимити і близько 20 хвилин відварювати в шкірці. Воду злити, картоплю очистити і розрізати на четвертинки.
2Нагріти духовку до 200°С.
3Печериці обтерти вологою серветкою, очистити і, в залежності від розміру, розрізати навпіл або на четвертинки.
4З хліба зрізати скоринку, розкришити м'якуш. Крихітку висипати на деко і близько 5 хвилин обсмажувати в духовці. Потім пересипати крихту на тарілку і перемішати з зеленню та сиром.
5Картоплю та гриби посолити, поперчити та викласти на деко, полив 1 ч. ложкою олії. Смажити 10 хвилин в духовці при 200°С.
6Філе баранини обмити, обсушити, натерти сіллю та перцем. Обсмажувати в сковороді в олії 5 хвилин, потім викласти і остудити.
7Змастити гірчицею, обваляти в паніровці та злегка її притиснути.
8Викласти на картоплю і 3-5 хвилин запікати в духовці.
9Подати на стіл, прикрасивши листочками пряної зелені.