Гамбургер «Кращий кухар» страви з м'яса американська кухня 29 Серпня, 2018 50 рецептов американской кухни Ingredients Яловичина - 900 г Сухарі мелені - 0,5 склянки Молоко - 0,25 склянки Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки Сіль + сушена подрібнена селера - 0,5 ч. ложки Яйця - 1 шт. Шинка - 6 скибочок Сир швейцарський - 6 скибочок Directions 1Замочити сухарі в молоці, доки вони не стануть м'якими. 2Змішати розм'якшені сухарі, подрібнене м'ясо, перець, селеру, сіль і яйце. 3Масу розділити на 12 тонких коржів. 4На кожен з 6 коржів покласти по скибочці шинки та сиру. Закрити начинку коржами, що залишилися, трохи спресувати краї. 5Підсмажити на середньому вогні. 00:00