подвійний гамбургер
подвійний гамбургер

Бургер подвійний

  ,   

31 Серпня, 2018

50 рецептов американской кухни

Ingredients

Яловичина рубана - 600 г

Масло топлене - 4 ст. ложки

Помідори - 2 шт.

Майонез - 8 ст. ложок

Булочки - 4 шт.

Кетчуп - 8 ст. ложок

Цукіні - 0,5 шт.

Сіль

Перець

Салат листовий

Оцет

Directions

1Змішати рубане м'ясо з сіллю і перцем.

2Зробити 8 плоских коржів однакового розміру.

3Обсмажити в топленому маслі з кожного боку по 2‑3 хвилини.

4Розрізати булочку по горизонталі на 3 частини так, щоб товщина середньої скибочки була 1 см.

5Помідори нарізати скибочками. Посолити, поперчити та полити оцтом. Цукіні нарізати тонкими скибочками.

6Змастити нижні скибочки кожної булочки 1 ст. ложкою майонезу. Накрити листям салату, покласти корж з рубаного м'яса та покрити помідорами. Полити зверху кетчупом і накрити другою скибочкою. Знову намазати майонезом. Покласти зелень і другий м'ясний корж. Зверху викласти цукіні та покрити помідорами. Полити кетчупом і накрити верхньою скибочкою булочки.

00:00