фруктово-горіховий пиріг з різними начинками
фруктово-горіховий пиріг з різними начинками

Пиріг фруктово-горіховий

    

5 Вересня, 2018

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 4 склянки

Молоко - 1 склянка

Цукор - 4 ст. ложки

Маргарин - 1,5 пачки / ~ 320 г

Дріжджі - 0,5 палички

Яйця - 3 шт.

Сіль

Ванілін

ДЛЯ НАЧИНОК:

Горіхи

Цукор

Родзинки

Яблука

Курага

Чорнослив

Мармелад

Directions

1Приготувати тісто, відокремити частину, розкачати тонке коло, укласти в глибоку сковороду, змащену прокаленою олією. Краї тіста повинні звисати.

2Решту тіста розділити на кружальця, як для пиріжків. На кожен кружалець покласти начинку: горіхи з цукром; рубані яблука з цукром; пропарену курагу; пропущені через м'ясорубку родзинки, чорнослив, мармелад тощо. Краї зібрати у вузлик, защипнути і, змащуючи олією, укласти вузликом донизу на сковороду з тістом. Поруч класти вузлики з різними начинками.

3Краї тіста загорнути, як у ватрушки, змастити пиріг жовтком, дати йому трохи постояти та випікати в духовці до готовності.

00:00