Запіканка м’ясна з картоплею запіканки, страви з м'яса аерогриль 31 Жовтня, 2016 365 блюд для аэрогриля Ingredients Яловичина відварна - 200 г Картопля невелика - 4 шт. Сухарі панірувальні - 100 г Масло вершкове - 20 г Яйця - 2 шт. Молоко - 50 мл Сметана - 50 мл Сіль Directions 1Картоплю відварити, влити тепле молоко і протерти через сито. 2М'ясо пропустити через м'ясорубку. 3Форму змастити маслом, посипати панірувальними сухарями. У форму викласти пюре та фарш шарами. 4Яйця збити зі сметаною, змастити цією сумішшю запіканку. 5Готувати в аерогрилі 25 хвилин при температурі 250°С. 00:00