тушкована курка з овочами
тушкована курка з овочами

Курча по-оранськи

    ,

6 Вересня, 2018

50 рецептов африканской кухни

Ingredients

Курча - 0,5 тушки

Масло вершкове - 60 г

Цибуля - 0,5 шт.

Помідори - 200 г

Бульйон курячий - 80 г

Оцет

Борошно

Часник

Хлібна крихта

Сир

Зелень петрушки

Зелений горошок

Directions

1Розрізати курча на шматки та підрум'янити на маслі з усіх боків.

2Додати дрібно нарізані цибулю та часник і просмажити ще 10 хвилин.

3Потім додати борошно, очищені від шкірки та насіння і дрібно нарізані помідори, влити бульйон, трохи оцту і тушкувати до готовності.

4Посипати страву тертим сиром, хлібними крихтами, зеленню.

5Подавати із зеленим горошком.

00:00