Закуска «Парубоцька вечірка»
Закуска «Парубоцька вечірка»

Закуска «Парубоцька вечірка»

  ,   ,

6 Вересня, 2018

Горячие закуски. Готовим в мультиварке (1000 секретов)

Ingredients

Батон французький - 1 шт.

М'ясо - 0,5 кг фаршу

Цибуля - 2 шт.

Огірки солоні - 3 шт.

Яйця - 3 шт.

Помідори - 3 шт.

Олія

Вершкове масло

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

12 яйця зварити круто, третє залишити сирим.

2Цибулю дрібно нарізати й обсмажити на олії в режимі Смаження разом із фаршем (фарш змішати з сирим яйцем). Посолити, поперчити.

3Варені яйця і солоні огірочки дрібно нарізати та змішати.

4Французький батон розрізати навпіл уздовж, намастити на обидві половинки овочеву суміш. Зверху викласти товстим шаром фарш, добре прим'явши, щоб не розвалився.

5Запікати в духовці при 180‑200°С.

6Готову закуску прикрасити скибочками помідорів, полити розтопленим вершковим маслом і нарізати на шматочки.

00:00