Горячие закуски. Готовим в мультиварке (1000 секретов)
Ingredients
Батон французький - 1 шт.
М'ясо - 0,5 кг фаршу
Цибуля - 2 шт.
Огірки солоні - 3 шт.
Яйця - 3 шт.
Помідори - 3 шт.
Олія
Вершкове масло
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
12 яйця зварити круто, третє залишити сирим.
2Цибулю дрібно нарізати й обсмажити на олії в режимі Смаження разом із фаршем (фарш змішати з сирим яйцем). Посолити, поперчити.
3Варені яйця і солоні огірочки дрібно нарізати та змішати.
4Французький батон розрізати навпіл уздовж, намастити на обидві половинки овочеву суміш. Зверху викласти товстим шаром фарш, добре прим'явши, щоб не розвалився.
5Запікати в духовці при 180‑200°С.
6Готову закуску прикрасити скибочками помідорів, полити розтопленим вершковим маслом і нарізати на шматочки.