Печиво мигдалеве
Печиво мигдалеве

Печиво мигдалеве

      

6 Вересня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Борошно універсальне - 250 г / 2 склянки

Цукор - 175 г / 0,75 склянки + 2 ст. ложки

Мигдаль - 125 г

Сода питна - 2 г / 0,5 ч. ложки

Яйця - 2 шт. великих цілих / 95 г + 2 великих жовтка / 30 г

Сіль дрібна - 1 г / 1 дрібка

Ванільний екстракт

Directions

1Нагріти духовку до 350°F (180°C). Застелити деко пергаментом.

2Змішати всі інгредієнти разом і замішувати їх, доки тісто не стане гладким і однорідним.

3Сформувати тісто в колоди (товсті ковбаски) та розташувати на деку. Випікати приблизно 20 хвилин.

4Поки колоди ще гарячі, розрізати їх на діагональні шматочки.

5Повернути їх у духовку та запікати з обох боків до золотистого кольору.

00:00