Вермішель під соусом із сирної (творожної) маси
Вермішель під соусом із сирної (творожної) маси

Вермішель під соусом із сирної (творожної) маси

    

7 Вересня, 2018

50 рецептов итальянской кухни

Ingredients

Вермішель - 400 г

Сир м'який - 50 г

Масло вершкове - 100 г

Сирна (творожна) маса - 200 г

Молоко

Борошно - 1 ст. ложка

Сир - 50 г

Кориця мелена - на кінчику ножа

Directions

12 хвилини ретельно перемішувати в каструлі м'який сир, вершкове масло, сирну масу та борошно, поступово додаючи гаряче молоко, доки все не розійдеться.

2Вермішель відварити в підсоленій воді, процідити та промити.

3Вермішель заправити сумішшю, додати тертий сир і корицю.

00:00