Ескалоп по-болонськи
Ескалоп по-болонськи

Ескалоп по-болонськи

    

7 Вересня, 2018

50 рецептов итальянской кухни

Ingredients

Яловичина - 300 г пісної м'якоті

Шинка пісна і жирна - 80 г

Картопля - 300 г

Масло вершкове - 70 г

Сир тертий - 1 ст. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Мускатний горіх тертий

Directions

1Картоплю відварити до напівготовності.

2Нарізати картоплю тонкими скибочками, шинку - смужками завширшки 1‑2 см.

3М'ясо нарізати дуже тонко на ескалоп, заправити сіллю, перцем і тертим мускатним горіхом.

4Обсмажити ескалопи на половині вершкового масла, не підрум'янюючи.

5Ескалопи покрити шинкою, картоплею, посипати тертим сиром, покласти на кожен по шматочку вершкового масла. Обсмажити на невеликому вогні та подавати до столу.

00:00