печінкова ковбаса
печінкова ковбаса

Закуска м’ясна – ковбаса з печінки

  ,

7 Вересня, 2018

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Печінка яловича або свиняча - 400 г

Свиняче сало з прошарком м'яса - 400 г

Манна крупа - 1 склянка

Часник - 1 головка

Яйця - 3 шт.

Сіль

Перець білий

Перець чорний

Перець духмяний

Кардамон

Лавровий лист

Зелень

Directions

1Печінку та сало нарізати дрібними кубиками. Всипати манну крупу, додати дрібно нарізаний часник, спеції, сіль, перемішати. Вбити яйця і знову ретельно перемішати.

2Масу перекласти в спеціальний рукав для запікання, опустити в каструлю з теплою водою, довести до кипіння і варити на слабкому вогні 2 години.

3Потім вийняти з каструлі та покласти під гніт до повного охолодження. Після цього зняти рукав.

4Подавати закуску, нарізавши скибочками та посипавши дрібно нарубаною зеленню.

00:00