юшка з рибою
юшка з рибою

Юшка рибальська

    ,

7 Вересня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

Риба свіжа - 600 г дрібної або 400 г великої

Вода - 1,7 л

Картопля - 8 шт.

Цибуля - 1 шт.

Петрушка - 0,5 кореня + зелень

Масло вершкове - 30 г

Сіль

Зелень кропу

Перець чорний мелений

Лавровий лист

Directions

1Дрібну рибу очистити від луски, випатрати, видалити зябра, відмити від крові. Велику рибу очистити, випатрати, відрізати голову, плавники, хвіст. Нарізати на шматки.

2Рибу покласти в каструлю з холодною водою, додати очищену, обмиту та розрізану навпіл цибулину, корінь і зелень петрушки. При слабкому кипінні варити 30 хвилин.

3З бульйону зняти піну, процідити.

4Проціджений бульйон вилити в каструлю. Додати очищену, промиту та нарізану дольками картоплю і кип'ятити 15 хвилин на маленькому вогні.

5Потім покласти шматки риби, перець, лавровий лист, сіль і при слабкому кипінні варити ще 10‑15 хвилин.

6Після закінчення варіння заправити маслом.

7При подачі в миски покласти рибу, налити юшку та посипати дрібно нарізаною зеленню.

00:00