Равіолі по-генуезьки
Равіолі по-генуезьки

Равіолі по-генуезьки

  , ,   

8 Вересня, 2018

50 рецептов итальянской кухни

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 400 г

Яйця - 4 шт.

Вода - 100 г

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Курка - 0,5 грудки + 1 печінка

Баранячі мізки - 300 г

Шинка - 1 скибочка

Масло вершкове - 50 г

Яйця - 2 жовтки

Шпинат - 3 листочки

Сир

Мускатний горіх тертий

Сіль

Directions

1З борошна, яєць, води та солі замісити тісто, залишити його на 1  годину.

2Дрібно нарізати м'ясо курки, мізки, печінку, шинку, обсмажити у вершковому маслі.

3Додати відварений шпинат, пропущений через м'ясорубку, тертий сир, тертий мускатний горіх, яєчні жовтки, сіль. Все ретельно перемішати.

4Тісто розкачати тонким шаром, за допомогою склянки нарізати кружальця.

5На кожну половину кружальця покласти по 1 ч. ложці начинки, закрити іншою половиною, защипнути та відварити в підсоленій воді.

00:00