Гуакамоле по-мексиканськи закуски мексиканська кухня 1 Листопада, 2016 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все Ingredients Авокадо - 3 шт. Груші - 1 шт. Лимон - 1 шт. (сік) Цибуля ріпчаста - 1 шт. Перець чилі - 2 стручки Помідори - 3 шт. Коріандр мелений Зелень Сіль Directions 1Авокадо очистити від шкірки, розрізати на половинки, видалити кісточку. Грушу очистити, видалити коробочку з насінням. М'якоть авокадо і груші нарізати кубиками середньої величини, полити соком лимона. 2Ріпчасту цибулю натерти на тертці. Перці чилі очистити від насіння, подрібнити. Перетерти цибульне пюре з перцями в ступці, додавши сіль і коріандр. 3Обшпарити помідори, очистити і нарізати невеликими шматочками. 4З'єднати підготовлені авокадо, грушу і помідори, заправити заправкою з цибулі та чилі, досолити за смаком. Прикрасити зеленню. 00:00