Баранина, смажена з цибулею
Баранина, смажена з цибулею

Баранина, смажена з цибулею

    ,

12 Вересня, 2018

50 рецептов китайской кухни
Корейская кухня (1000 и один рецепт)

Ingredients

ПО-КИТАЙСЬКИ:

Баранина - 600 г м'якоті

Цибуля ріпчаста - 250 г

Сало свиняче - 120 г

Соєвий соус - 20 г

Горілка - 40 г

Олія - 20 г

Зелена цибуля - 40 г

Крохмаль - 80 г

Яйця - 4 білка

Бульйон м'ясний - 0,5 склянки

ПО-КОРЕЙСЬКИ:

Баранина - 400 г

Цибуля - 3‑4 шт. середні

Соєвий соус - 1 ст. ложка

Горілка - 2 ст. ложки

Олія кунжутна - 2 ст. ложки

Крохмаль - 2 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Вода - 1 склянка

Часник - 2‑3 зубчики

Directions

ПО-КИТАЙСЬКИ:

1Баранину зачистити від сухожиль, нарізати скибочками та змочити в суміші яєць і крохмалю, розведеного у холодній воді (1:1).

2Цибулю нашаткувати і разом із бараниною обсмажити в слабо розігрітому жирі до готовності, вийняти.

3У сковороді залишити трохи жиру, знову покласти баранину з цибулею і, струшуючи сковороду, трохи обсмажити.

4Додати соєвий соус, горілку, незаправлений бульйон, струснути та влити олію.

5При подачі на стіл посипати зеленою цибулею.

ПО-КОРЕЙСЬКИ:

1М'ясо очистити від плівок і сухожиль, промити, нарізати невеликими шматочками (приблизно 3x3 см).

2У глибоку миску вилити воду і розмішати в ній крохмаль і збите яйце, ретельно збовтати.

3У яєчну суміш вмочити підготовлені шматочки баранини.

4Ріпчасту цибулю нашаткувати тонкими кільцями й обсмажувати на кунжутній олії разом із шматочками м'яса 30‑35 хвилин.

5За 5‑7 хвилин до готовності влити в сковороду соєвий соус і горілку, покласти подрібнений часник, перемішати.

6До столу подавати разом з обсмаженою цибулею.

00:00