Баранина, смажена з цибулею
страви з м'яса китайська кухня, корейська кухня
12 Вересня, 2018
50 рецептов китайской кухни
Корейская кухня (1000 и один рецепт)
Ingredients
ПО-КИТАЙСЬКИ:
Баранина - 600 г м'якоті
Цибуля ріпчаста - 250 г
Сало свиняче - 120 г
Соєвий соус - 20 г
Горілка - 40 г
Олія - 20 г
Зелена цибуля - 40 г
Крохмаль - 80 г
Яйця - 4 білка
Бульйон м'ясний - 0,5 склянки
ПО-КОРЕЙСЬКИ:
Баранина - 400 г
Цибуля - 3‑4 шт. середні
Соєвий соус - 1 ст. ложка
Горілка - 2 ст. ложки
Олія кунжутна - 2 ст. ложки
Крохмаль - 2 ст. ложки
Яйця - 1 шт.
Вода - 1 склянка
Часник - 2‑3 зубчики
Directions
ПО-КИТАЙСЬКИ:
1Баранину зачистити від сухожиль, нарізати скибочками та змочити в суміші яєць і крохмалю, розведеного у холодній воді (1:1).
2Цибулю нашаткувати і разом із бараниною обсмажити в слабо розігрітому жирі до готовності, вийняти.
3У сковороді залишити трохи жиру, знову покласти баранину з цибулею і, струшуючи сковороду, трохи обсмажити.
4Додати соєвий соус, горілку, незаправлений бульйон, струснути та влити олію.
5При подачі на стіл посипати зеленою цибулею.
ПО-КОРЕЙСЬКИ:
1М'ясо очистити від плівок і сухожиль, промити, нарізати невеликими шматочками (приблизно 3x3 см).
2У глибоку миску вилити воду і розмішати в ній крохмаль і збите яйце, ретельно збовтати.
3У яєчну суміш вмочити підготовлені шматочки баранини.
4Ріпчасту цибулю нашаткувати тонкими кільцями й обсмажувати на кунжутній олії разом із шматочками м'яса 30‑35 хвилин.
5За 5‑7 хвилин до готовності влити в сковороду соєвий соус і горілку, покласти подрібнений часник, перемішати.
6До столу подавати разом з обсмаженою цибулею.