гуляш
гуляш

Гуляш з яловичини (з пивом)

    

2 Листопада, 2016

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

Яловичина - 250 г

Пиво темне - 125 мл

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Гірчиця - 10 г

Хліб сірий - 200 г

Перець чорний

Зелень

Паприка

Сіль

Directions

1Цибулю подрібнити, перемішати з гірчицею, перцем і сіллю.

2Яловичину натерти пряною сумішшю й охолоджувати 50 хвилин.

3Хліб нарізати шматочками та залити пивом, потім збити міксером.

4М'ясо нарізати кубиками, обсмажити та додати паприку.

5М'ясо та соус тушкувати під кришкою в аерогрилі при максимальній швидкості та температурі 205°С.

6Прикрасити зеленню.

00:00