Устриці з грибами
Устриці з грибами

Устриці з грибами у винному соусі

  ,

15 Вересня, 2018

100 лучших блюд из морепродуктов (Очень просто!)

Ingredients

Устриці - 6 шт.

Печериці - 6 шт. середніх

Лимони - 1 шт.

Масло вершкове - 1‑2 ст. ложки

Вино сухе біле - 50 мл

Борошно - 1 ч. ложка

Зелень

Перець білий мелений

Сіль

Directions

1Мушлі устриць ретельно вимити в підсоленій воді, розкрити, витягти м'ясо, перекласти його в сотейник. Влити трохи води та лимонного соку, покласти вершкове масло. Припустити на слабкому вогні.

2Печериці ретельно вимити, нарізати соломкою, припустити в трохи підсоленій воді.

3СОУС: Вино довести до кипіння, змішати з борошном, посолити та поперчити за смаком. Прогрівати, помішуючи, доки соус не загусне.

4Зелень вимити, обсушити, дрібно нарізати.

5Гарячі устриці покласти у нагріті фарфорові розетки (по дві на порцію), зверху викласти печериці, полити соусом, посипати зеленню.

00:00