Персики, фаршировані печивом амаретті десерти італійська кухня духовка 16 Вересня, 2018 100 Great Italian Recipies Prep: 20 mins Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Персики - 500 г Печиво амаретті - 5 шт. Какао несолодке - 20 г / 3 ст. ложки + 2 ч. ложки Яйця - 2 шт. великих Цукор - 70 г / 0,25 склянки + 1,5 ст. ложки Directions 1Нагріти духовку до 325°F (160°C) та застелити деко пергаментом. 2Персики розділити навпіл, вийняти кісточки та ложкою вийняти трохи м'якоті. 3М'якоть персика подрібнити та змішати з яєчними жовтками, подрібненим печивом амаретті та какао. 4У мисці збити міксером яєчні білки з цукром до стійких піків. Вмішати їх у суміш персикової м'якоті та печива амаретті. 5Розташувати половинки персиків на підготовленому деку. Заповнити сумішшю амаретті та запікати приблизно 30 хвилин. 6Подавати теплими або холодними. 00:00