171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Цвітна капуста - 300 г
Молоко - 200 мл
Сир - 50 г
Желатин - 15 г
ДЛЯ САЛАТУ З ПОМІДОРІВ:
Помідори звичайні або черрі - 200 г
Часник - 1 зубчик
Базилік або петрушка - кілька листочків
Сіль
Перець
Олія оливкова
Directions
1Цвітну капусту відварити.
2Капусту разом з молоком збити блендером в однорідну масу. Додати тертий сир, сіль, перець, добре вимішати.
3Желатин розчинити в невеликій кількості гарячої води, додати до пюре з цвітної капусти, розмішати. Розлити в порційні тарілки або креманки і поставити в холодильник на кілька годин.
4САЛАТ З ПОМІДОРІВ: Помідори нарубати на кубики (помідори черрі розрізати на кілька частин), додати зубчик розчавленого часнику, базилік і петрушку, посолити, поперчити та додати оливкову олію.
5Перед подачею заливного покласти в кожну тарілку кілька ложок салату з помідорів.