Равлики
Равлики

Равлики «Наполеон» (у вершковому соусі)

  

18 Вересня, 2018

100 лучших блюд из морепродуктов (Очень просто!)

Ingredients

Равлики очищені - 600 г

Часник - 3 зубчики

Сир плавлений м'який - 120 г

Сир «Рокфор» - 120 г

Лимон - 1 ст. ложка соку

Вино сухе біле - 125 мл

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Вершки густі - 4 ст. ложки

Коньяк - 1 ст. ложка

Кріп

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Равлики залити сумішшю вина та лимонного соку. Маринувати 30 хвилин.

2Потім обсмажити у вершковому маслі з подрібненим часником. Посолити за смаком.

3СОУС: Сир «Рокфор» натерти на крупній тертці, подрібнити за допомогою блендера з плавленим сиром, додати вершки та коньяк, посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати й охолодити.

4Равлики змішати з соусом, прогрівати на слабкому вогні 1‑2 хвилини.

5Готову страву посипати подрібненим кропом.

00:00