Цвітна капуста у томаті овочеві страви китайська кухня 19 Вересня, 2018 50 рецептов китайской кухни Ingredients Цвітна капуста - 250 г Жир курячий - 30 г Крохмаль - 10 г Цукор - 5 г Томат-паста - 25 г Сіль Directions 1Цвітну капусту зачистити, відрізати качан, розібрати на суцвіття, промити, нарізати скибочками та варити до напівготовності. 2У невелику каструлю налити крохмаль, розведений холодною водою (1:2), додати томат-пасту, сіль, цукор. 3На сильно розігріту сковороду з невеликою кількістю курячого жиру покласти скибочки цвітної капусти, посмажити, потім влити цівкою підготовлений крохмаль з томатом (безперервно обертаючи зліва направо сковороду), курячий жир. 00:00