Салат «Огуречник» салати російська кухня 2 Листопада, 2016 Русская кухня (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 2 порції Ingredients Огірки - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 1 головка Гриби - свіжі - 200 г або сушені - 50 г Олія - 2 ст. ложки Зелень кропу рубана - 1 ст. ложка Сіль Directions 1Свіжі гриби відварити у воді з додаванням солі. 2Сушені гриби попередньо замочити в холодній воді на 4 години, потім воду процідити і відварити в ній гриби до готовності. 3Гриби охолодити і нарізати соломкою або скибочками. 4Лук нашаткувати і обсмажити на частини масла до золотистого кольору. Додати гриби і смажити разом ще 5-7 хвилин. Охолодити. 5Огірки нарізати соломкою. Якщо огірки великі, попередньо очистити їх від шкірки і видалити насіння. 6Гриби з цибулею змішати з огірками. Огуречник поперчити, заправити маслом, що залишилося, і подавати, посипавши кропом. 00:00