Салат «Огуречник»

    

2 Листопада, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Огірки - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 головка

Гриби - свіжі - 200 г або сушені - 50 г

Олія - 2 ст. ложки

Зелень кропу рубана - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Свіжі гриби відварити у воді з додаванням солі.

2Сушені гриби попередньо замочити в холодній воді на 4 години, потім воду процідити і відварити в ній гриби до готовності.

3Гриби охолодити і нарізати соломкою або скибочками.

4Лук нашаткувати і обсмажити на частини масла до золотистого кольору. Додати гриби і смажити разом ще 5-7 хвилин. Охолодити.

5Огірки нарізати соломкою. Якщо огірки великі, попередньо очистити їх від шкірки і видалити насіння.

6Гриби з цибулею змішати з огірками. Огуречник поперчити, заправити маслом, що залишилося, і подавати, посипавши кропом.

00:00